ENGLISH
HomeWie we zijnWat we doenOnze aanpakSuccesbewakingNieuwContact

arrow Integriteit in de vastgoedmarkt

   

Speciaal voor de vastgoedmarkt hebben wij een integriteitsprogramma ontwikkeld. Integriteit is een weerbarstig onderwerp. Wat vroeger acceptabel was, is dat nu niet meer. Door internet wordt nieuws daarbij ook snel wereldkundig, waardoor bij schandalen de gevolgen vaak niet meer te overzien zijn.

Binnen de vastgoedbranche is een stortvloed aan codes ontstaan. Hoe het zou moeten ligt dan ook vast, het probleem zit echter in het operationeel maken van die codes. Deze moeten in de genen van de organisatie opgenomen worden. Het Total Integrity Programme helpt daarbij.

Ons uitgangspunt is maatwerk. Wij sluiten aan bij de specifieke behoeften van het management en de organisatie. Tegelijkertijd hanteren wij een aantal eigen invalshoeken en methoden en technieken om bewustzijn, houding en gedrag te ontdekken, te prikkelen en te veranderen. Het programma bestaat uit een aantal modulen waarin de bewustwording, inrichting en borging van de codes verder ontwikkeld worden op zowel organisatie-, management- als omgevingsniveau.

Meer weten over dit programma? Neem contact op met:

info@va-p.nl