ENGLISH
HomeWie we zijnWat we doenOnze aanpakSuccesbewakingNieuwContact
Korte introductie

arrow Korte introductie

   

Wij vinden klantbehoud erg belangrijk. Wederzijds vertrouwen speelt een grote rol. Langdurige relaties tussen de klant en Van Assem & Partners bieden mogelijkheden om snel en adequaat te handelen. En het werkt plezierig als je elkaar al langer kent.
Eigenlijk doen we geen opdrachten, maar onderhouden we relaties met onze opdrachtgevers waarbinnen we op gezette tijden meehelpen aan het verwezenlijken van de doelen van deze opdrachtgevers.

 

arrowOnze kenmerken

Vanuit onderzoek is gebleken dat onze medewerkers beschikken over bepaalde kenmerken die de medewerkers doen opvallen voor de klant. Dit komt neer op: karakter, authentiek, puur, integer, betrokken, kwaliteit en blijven ontwikkelen.

Deze kenmerken gecombineerd met een persoonlijke aanpak creëren impact in alles wat ze doen, in hoe zij overkomen bij klanten, maar ook de resultaten die ze neerzetten. Dit komt in de intenties en ambities van medewerkers ook naar voren: “wij willen de beste zijn in wat we doen in het belang van onze klant en van onszelf.”

arrowWaar draait het om

Van Assem & Partners hanteert een aantal uitgangspunten:

Het gaat om maatwerk. Wij leveren op basis van de behoefte van de klant exact dat wat de klant nodig heeft om een bedrijfsvraagstuk aan te pakken. De werkzaamheden worden hiermee afgestemd op de klant.

Ons werk is mensenwerk: we zoeken naar een juiste fit tussen de benodigde werkzaamheden, de klant en zijn omgeving, en de medewerker. Daarbij stellen onze mensen het belang van de klant voorop, zijn doelgerichtheid, voelen zich betrokkenheid bij de klant en zijn vakbekwaam.